We have lift off!…. Onze website in een nieuw en verbeterd ‘jasje’

Sorry, Sorry….SORRY!

Advies geven over wat het beste is voor jouw website doen we heel erg graag en we weten wel waar we het over hebben, maar….
Dan moeten we zelf ook onze website up-to-date houden en voorzien van de laatste projecten, trends en technische vereisten.

Dit laatste hebben we het afgelopen jaar flink laten versloffen (onacceptabel ;-), vooral omdat we druk waren om het voor onze klanten perfect in orde te maken. We hebben ons herpakt en zijn als een gek aan de slag gegaan om onze eigen website weer helemaal up-to-date te krijgen.

nieuwe website excuses

Nieuwe website in WordPress CMS

De afgelopen jaren hebben we weer veel geleerd over de ontwikkelingen in de ‘website-wereld’.  Veiligheid is een heel belangrijk onderwerp geworden die we niet kunnen negeren. Daarnaast is het leuk als je website veel bezoekers krijgt, maar als er niemand belt of mailt dan heb je er weinig aan. Hier komt het stuk marketing om de hoek kijken. Hier zijn we nu alweer een geruime tijd actief mee bezig om zoveel mogelijk te halen uit een website. Alleen al deze 2 zaken heeft ons doen beslissen om de website voortaan te gaan maken in WordPress, dus ook die van ons moest nog!

Inmiddels is het zover (zoals je kunt zien) en gaan we met deze basis de komende tijd verder. We zullen gaan uitbreiden met leuke artikeltjes over de reclamewereld waar wij ons graag in begeven. Wij willen deze kennis met jou delen en je voorzien van handige tips en informatie waar je als bedrijf iets mee kunt om zo je bedrijf te laten groeien op het gebied van reclame en marketing.

Hier alvast 2 leuke artikelen:

Waarom WordPress volgens ons:

  • Veel gebruiksvriendelijker
  • Minder gevoelig voor SPAM en hackers
  • Minder vaak updates voor het systeem
  • Meer uitbreidingen/ plugins beschikbaar
  • Marketing tools zijn makkelijker inzetbaar (ook zelf te doen)
  • Instellen en beheren vindbaarheid (SEO) beter en makkelijker
  • Uitstekende basis voor de komende jaren
  • Minder gebruik nodig van externe hulp voor aanpassingen

JA, ik wil meer weten

Bakje koffie doen?