Herenzitting Maas en Waal

Herenzitting Maas en Waal – Ontwerp en realisatie website –


  • bakken koffie
    11

  • Datum
    10 maart

  • klant tevredenheidDe opdracht

Opdrachtgever
De Herenzitting Maas en Waal is een initiatief van Jos van Wamel en Stan Dobbelsteen. Dit evenement wordt speciaal georganiseerd (zoals de naam al zegt) voor mannen. In deze editie kan men de privécollectie auto’s bekijken van Frans Van haren. Daarnaast is er een programma met volop entertainment en verrassingen. ->www.herenzittingmaasenwaal.nl

Uitvoering
De vraag was om een eenvoudige website te maken die er goed en chique uitzag, maar vooral de kaartverkoop kon stimuleren. Naast de (online) activiteiten van de mannen zelf heeft de website ook gezorgd voor een goede kaartverkoop. Dit is ook vooral te danken aan de duidelijke structuur en uitleg over het aantrekkelijke programma.

Herenzitting-Header

Website en marketing

Doordat dit een redelijk kleine website is, hebben we de focus vooral gelegd op het ontwerp en inrichting van de homepagina. De vindbaarheid via zoekwoorden was van minder belang, omdat er via Social media veel werd gelinkt naar de website. De stijl moest in het verlengde liggen van het logo en het programma moest duidelijk worden weergegeven.
De ‘actie’ die de bezoekers moest triggeren was om kaarten te bestellen.

We hebben in korte tijd een chique mini website gemaakt en het volgende gerealiseerd:

  • Professionele uitstraling
  • Mooie chique sfeer
  • Duidelijke focus op de kaartverkoop

Bekijk de website