Marvon Relatiegeschenken

Marvon Relatiegeschenken – Ontwerp en realisatie website –


  • bakken koffie
    65

  • Datum
    3 januari

  • klant tevredenheidDe opdracht

Opdrachtgever
Cadeautjes weggeven, wie vindt dat nu niét leuk? Yvonne de Wit had er altijd al veel plezier in. Tijdens haar werk op een golfbaan besloot ze zich in te zetten voor originele golfgeschenken in plaats van de standaard prijzen. Ook gedurende haar tijd in een geschenkenzaak kwam haar passie voor cadeaus naar boven. Ze merkte steeds meer dat er in het bedrijfsleven behoefte is aan bijzondere relatiegeschenken en kerstpakketten en besloot de sprong in het diepe te wagen.

Uitvoering
Nadat het logo en huisstijl vernieuwd waren, mochten we ook aan de slag met de website. Deze moest aansluiten op de nieuwe huisstijl en voldoen aan de eisen van deze tijd; duidelijke structuur, goed vindbaar en geschikt voor mobiele apparaten.

header-Marvon

Website en marketing

Een bezoeker op de website krijgen is 1, maar om deze om te zetten naar een klant is lastiger. Na de oplevering van de website hebben we d.m.v. metingen met Google Analytics gekeken om de landingspagina’s nog beter te maken. De veranderingen aan de website worden dan steeds in de gaten gehouden m.b.v. onder andere A/B testing of deze een positieve werking hebben op de bezoekersaantallen en contactverzoeken / afspraken.

De nieuwe geoptimaliseerde website heeft Marvon dit al opgeleverd:

  • Professionelere uitstraling
  • Meer bezoekersaantallen
  • Meer omzet via de website

Bekijk de website