Timmerbedrijf Zwartjes

Timmerbedrijf Zwartjes – Autobelettering –


  • bakken koffie
    8

  • Datum
    14 januari

  • klant tevredenheid
De opdracht

Opdrachtgever
Al 25 jaar produceert en levert Timmerbedrijf P. Zwartjes kwalitatief hoogwaardige kozijnen, ramen, deuren en trappen voor renovatie, nieuwbouw en utiliteitsbouw in Wijchen, Nijmegen en de regio daaromheen. Zij zijn vooral sterk in maatwerk, of het nu gaat om 1 raam of de gehele woning te laten voorzien van nieuwe hoogwaardige kozijnen. ->www.timmerbedrijf-zwartjes.nl

Uitvoering
Er was al eens een ontwerp gemaakt voor de autobelettering met aanhanger, maar daar waren ze niet tevreden over en kwamen er niet met de ontwerper. Aan ons dus de taak om dit wél te realiseren! We hebben een ontwerp gemaakt die herkenbaar is en helemaal naar tevredenheid van de klant.

Header-Zwartjes

Belettering auto en aanhanger

Het bedrijf bestaat eigenlijk uit twee afdelingen: het timmerbedrijf en de afdeling draai- en kiepramen. Dit moest er beiden opkomen. Op de belettering van de bus zijn een aantal herkenbare elementen te zien: het logo, het 25-jarig bestaan logo, beeldmerk en het website adres. De aanhanger is voorzien van om en om banen van het timmerbedrijf en de draai- en kiepramen.

We hebben de belettering op alle zijden van de bus en aanhanger terug laten komen, zodat het vanuit alle richtingen herkenbaar is. Door dit ontwerp creëerden we:

  • Een professionele uitstraling
  • Hele goede zichtbaarheid / herkenning
  • Hogere naamsbekendheid