Studio 024 brengt jouw identiteit in beeld

“Laagdrempelig, perfectionistisch, gedreven en altijd in voor een lolletje: dát is Studio 024 “.

Vormgever, webdesigner & Marketeer Bjorn van Raaij is de oprichter van Studio 024 in Wijchen. “Of het nu een klein stickertje met een logo is, een advertentie, een chique bedrijfsbrochure of een website: het moet allemaal kloppen. Inderdaad: ik ben een rasechte perfectionist! Dat werkt natuurlijk ook wel eens tegen me ? maar over het algemeen helpt het me om de beste kwaliteit te leveren. Mijn opleiding tot grafisch vormgever en mijn ervaring in de grafische industrie helpen daar zeker bij.

Daarom ben ik in 2011 begonnen met Studio 024: ik wilde mkb-bedrijven op een persoonlijke, betrokken en professionele manier kunnen helpen. Ik vind het belangrijk om met jou als klant mee te denken. Hoe kunnen we jouw naamsbekendheid laten exploderen? En hoe geven we jouw bruisende ideeën, producten en diensten een passend gezicht?

De mensen die me kennen, weten dat ik altijd opensta voor een praatje en een lolletje. Het hoeft niet altijd serieus, wat mij betreft! Maken we een keer kennis? Dan kunnen een samen een bakje koffie doen”

Daarom STUDIO 024

Werken? Daar doen wij bij Studio 024 niet aan. Waar we dan wel onze dagen mee doorkomen?

 • Creatieve uitspattingen bedenken.
 • Opvallende of juist ingetogen reclame-uitingen creëren.
 • Verrassende marketingideeën smeden.
 • Met klanten over hun passies praten.
 • Koffie drinken.
 • En alles wat daarmee samenhangt!

De koffie is lekker, de ideeën zijn verfrissend en de interesse in jouw bedrijf is oprecht.

Wat zeggen ONZE KLANTEN?

 • Studio 024 heeft de restyling van ons logo en visitekaartjes verzorgd. Ze verrassen je altijd met onverwachte, maar perfect passende ideeën. Supertevreden over de samenwerking en het resultaat!

  Anne de Haan – Heldere Tekst
 • Dankzij het creatieve brein van Bjorn van Raaij hebben wij een jong, fris en herkenbaar logo. Daarnaast een mooie website die zorgt voor vele nieuwe contacten.

  Merel Hendriksen – Interbel
 • Het verloop van het project is vanaf het begin tot het eind in opbouwende stappen geweest, met als resultaat een moderne frisse website. Het enthousiasme en de creativiteit van Bjorn zijn daar voor nodig geweest.

  Ben Buijs – Buijs Elektra
 • Bjorn is creatief, enthousiast en denkt goed mee. Hij levert goede resultaten en is allround: mensen kunnen bij hem terecht.

  Ben van Ooijen – Mekann

Met welke brandende vragen loop jij rond?

 • Moet ik mijn logo laten opfrissen of wil ik een nieuw logo?
 • Welke media kan ik het beste gebruiken voor jouw bedrijf ?
 • Waarom levert mijn website zo weinig klanten op?
 • Is een e-mailnieuwsbrief wel effectief genoeg?
 • Hoe krijgt mijn bedrijf meer naamsbekendheid?

Samen vinden we het antwoord!

Vul hieronder jouw naam en e-mailadres in én laat ons weten waar je vraag over gaat. Studio 024 neemt zo snel mogelijk contact met je op!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook betrokken als SPONSOR

Toverbal theater

Sponsoring van Toverbal Theater

Het Toverbaltheater is een theater, restaurant, plek waar je workshops kan volgen, kledingverhuurbedrijf en het ideale uitje in één!

Met onze netwerkclub Ondernemers Ontmoeten zitten we er ook regelmatig en leek het ons ook leuk om dit mooie initiatief te ondersteunen door een kleine sponsorbijdrage te leveren.

Naar de website

Hartsdromen

Sponsor van Hartsdromen

Een vereniging die mensen helpen die te kort leven om hun dromen te vervullen. Uitbehandelde, terminaal zieke maar nog mobiele mensen boven de 18 jaar. Met kanker, A.L.S. of een andere levensbedreigendse ziekte: en een onvervulde hartsdroom.

Zij benaderden ons met dit verhaal en vroegen of wij wilden adverteren in hun magazine dat eens per jaar uitkomt. Uiteraard gingen wij op dit aanbod in.

 

Naar de website

SC Woezik

Sponsor van SC Woezik

Sportclub Woezik is een dynamische voetbalvereniging en met ruim 1600 leden de grootste in de regio.  In haar succesvolle historie altijd een grote groep sponsoren achter zich weten te scharen.

Mede door de reden dat Bjorn van Raaij al jaren lang lid is als actief speler en de club een warm hart toedraagt was het geen verrassing om als sponsor actief te worden bij deze prachtige club!

Bezoek de website