Website laten ontwerpen

Studio 024 focust zich voornamelijk op uw huisstijl en drukwerk. Door een toenemende vraag naar websites, hebben we besloten de bouw en het het onderhoud van jouw website of webshop voortaan te doen onder de naam Webtopus. Dezelfde mensen, dezelfde kwaliteit, meer focus. Bezoek vooral de website!

Een website is al lang niet meer bedoeld als een statisch medium. Als ondernemer wil je dat jouw websitebezoekers actie ondernemen, zoals je product bestellen, een offerte aanvragen of contact opnemen. Een goede website laten ontwerpen is daarom van groot belang.

De website moet overzichtelijk ingedeeld zijn, zodat de bezoeker de belangrijke informatie snel kan vinden. Studio 024 zorgt voor een heldere navigatiestructuur. Ook moet de huisstijl duidelijk herkenbaar zijn in de website

Responsive website laten maken

Het is nu meer dan ooit van belang dat jouw website geschikt is voor mobiele apparaten, zoals de smartphone en tablet. Google plaatst de website namelijk lager in de zoekresultaten als dit niet het geval is.

Is jouw website veilig en up-to-date?

Wij kunnen je daarbij helpen!

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

De vindbaarheid in Google (SEO) is een heel belangrijk aspect voor een website.

Door gebruik te maken van de juiste structuur, kernwoorden en omschrijvingen zorgt Studio 024 ervoor dat jouw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

De vindbaarheid van een website hangt af van heel veel zaken. Zo heeft Google al meer dan 200 factoren die de ranking van jouw website bepaald. We zullen binnenkort meer uitleggen over de vindbaarheid en hoe we jouw website beter kunnen laten scoren in Google.

Wat zeggen ONZE KLANTEN?

 • Studio 024 heeft de restyling van ons logo en visitekaartjes verzorgd. Ze verrassen je altijd met onverwachte, maar perfect passende ideeën. Supertevreden over de samenwerking en het resultaat!

  Anne de Haan – Heldere Tekst
 • Dankzij het creatieve brein van Bjorn van Raaij hebben wij een jong, fris en herkenbaar logo. Daarnaast een mooie website die zorgt voor vele nieuwe contacten.

  Merel Hendriksen – Interbel
 • Het verloop van het project is vanaf het begin tot het eind in opbouwende stappen geweest, met als resultaat een moderne frisse website. Het enthousiasme en de creativiteit van Bjorn zijn daar voor nodig geweest.

  Ben Buijs – Buijs Elektra
 • Bjorn is creatief, enthousiast en denkt goed mee. Hij levert goede resultaten en is allround: mensen kunnen bij hem terecht.

  Ben van Ooijen – Mekann

Voldoet jouw website?

 • Gebruik je de juiste zoektermen?
 • Zijn de teksten en foto’s wel juist?
 • Laadt de website niet snel genoeg?
 • Nemen jouw bezoekers geen contact op?
 • Hoeveel bezoekers krijg je op de website?

Wij kunnen je helpen met jouw vraag.

Als je hieronder jouw naam en emailadres invult én waar je vraag over gaat, dan zullen wij een antwoord op jouw vraag geven.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Responsive websites in de praktijk

We kunnen je heel veel vertellen over ons werk als het gaat om een website laten ontwerpen, maar we laten het liever zien. Beelden zeggen tenslotte meer dan woorden! Bekijk ons portfolio om een indruk te krijgen of neem contact op voor de mogelijkheden.