Website marketing

Of je er nu wel of geen verstand van hebt: website marketing is onmisbaar voor het succes van jouw bedrijf. Of je nu zzp’er bent of aan het roer staat van een grote organisatie: je zichtbaarheid is van cruciaal belang.

Daarbij staat de website hoog op het prioriteitenlijstje, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden op het gebied van online en offline media.

Daarom geeft Studio 024 ook doeltreffend advies op het gebied van website marketing. We denken graag mee over hoe we emailadressen kunnen verzamelen en leads kunnen genereren via de website of social media.

Website marketing en optimalisatie

Social media als marketingtool

In een paar jaar tijd zijn social media uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van ons leven. Ook zakelijk wordt er steeds meer gebruik gemaakt van sociale netwerken en platforms. Veel bedrijven zetten social media in voor hun online communicatie met hun klanten. Ook is het een ongekend krachtig middel om in te zetten binnen je totale online marketing.

Social media: een uitstekende manier om met jouw potentiële klanten in contact te komen. Tenminste, als je het goed aanpakt.

En dat begint bij de juiste uitstraling. Jouw logo en huisstijl moeten op de goede manier vertegenwoordigd zijn op je social-media-accounts, zoals Facebook, Twitter en LinkedIn.

De professionaliteit van je bedrijf moet overal in terugkomen, dus ook hier. En natuurlijk moet je wel wat te vertellen hebben. Goed nieuws: ieder bedrijf heeft genoeg te vertellen! Het moet er alleen even uitgehaald worden. Daar helpen we je graag bij.

Social media voor website marketing

Social media inzetten?

Wij helpen je hoe je dit kunt doen

Emailmarketing: krachtig en goedkoop

website marketing en Emailmarketing krachtig en goedkoop

Bij online media kun je ook denken aan e-mailmarketing, oftewel nieuwsbrieven. Ook hier geldt dat het een goede manier is om in contact te komen met je doelgroep.

E-mailmarketing is een zeer effectieve en goedkope marketing methode dat al sinds jaar en dag wordt toegepast. Het is de meest effectieve vorm van (online)marketing en om die reden ook de meest gebruikte. De kracht zit hem vooral in het feit dat het een ongedwongen structuur heeft.

Advertenties op websites en in bladen, worden als het ware onder de snufferd van het publiek gedrukt. E-mailmarketing is de enige outboundmarketing methode waar mensen bewust voor kiezen. E-mailmarketing is dus een vorm van permission marketing. Het wordt minder snel als irritante reclame gezien.

De subscribers op je mailinglijst melden zich namelijk zelf aan en hebben de vrijheid om zich hier ook weer voor af te melden. Doordat e-mailmarketing een vrijwillig karakter heeft, ben je gek als je hier als ondernemer geen gebruik van wilt maken.

Emailmarketing krachtige marketing

Haal jij alles uit jouw website?

  • Gebruik je de juiste ‘Call-to-action’?
  • Zijn de teksten en foto’s wel juist?
  • Kunnen bezoekers inschrijven op je nieuwsbrief?
  • Nemen jouw bezoekers geen contact op?
  • Hoeveel bezoekers krijg je op de website?

Wij kunnen je helpen met jouw marketing.

Als je hieronder jouw naam en emailadres invult én waar je vraag over gaat, dan zullen wij een antwoord op jouw vraag geven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.