Logo en huisstijl ontwerpen

Laat jouw logo en huisstijl ontwerpen door ervaren specialisten

Logo concepten campagne Doe je mee

Waarom zou je een logo en huisstijl laten ontwerpen door ervaren specialisten? Dat is toch heel duur? Ik heb een vriend die ook wel creatief is, die kan dat ook wel!

Herkenbaar? Dit horen wij namelijk ook wel eens voorbij komen…helaas.

Je hebt er waarschijnlijk lang over nagedacht om zelf een bedrijf te starten of misschien wel een bestaand bedrijf overgenomen. Naast die overwegingen heb je ook nagedacht hoe jouw bedrijf moet gaan heten en wat je uit wil stralen. Missie? Visie? Ondernemingsplan? Allemaal zaken waar je goed over nadenkt om jouw bedrijf een succes te maken.

Dus…waarom dan niet over uitstraling van je bedrijf op communicatiemiddelen? Het logo en de huisstijl?

Briefing

Tijdens de briefing gaan we met je om tafel, bijvoorbeeld om vast te stellen welke doelgroep je wil bereiken. We vragen naar de kernwaarden van je product of dienst. Wat wil je uitstralen naar je doelgroep? Welke stijl past daarbij?

Aan de hand van deze informatie kan er pas een logo of huisstijl ontworpen worden. Het logo is de basis van de gehele uitstraling van jouw bedrijf. Je gaat echt niet ieder jaar een nieuw logo bedenken, dus is het iets voor de komende 5 a 10 jaar, afhankelijk van de groei en veranderingen binnen jouw bedrijf. Een investering voor de toekomst dus.

Wat kost een logo ontwerp?

Ben je benieuwd naar de prijs van een logo ontwerp? Dit hangt af van een aantal zaken en daar is niet 1 vaste prijs voor te maken. Dit kan bijvoorbeeld afhangen van:

  • Is er al een bestaand logo?
  • Zijn er al ideeën voor het nieuwe logo?
  • Waarvoor moet het logo geschikt zijn?
  • Hoeveel mensen gaan er beslissen over het logo?
Logo restyling All-Inclusion

Wil je vernieuwen, maar geen heel nieuw logo ontwerpen?

Dan kunnen het huidige logo in een ‘nieuw jasje’ steken, het logo restylen eigenlijk. Hierbij kijken we wel mee of de gedachte achter het logo nog klopt met de huidige visie van jouw bedrijf. Als het goed is groeit jouw bedrijf op verschillende manieren, dit hoeft niet alleen in medewerkers te zijn.

Of je nu een heel nieuw logo wilt laten ontwerpen of het huidige logo laten restylen, het belangrijkste is dat er goed nagedacht wordt of de uitstraling klopt met de huidige status van jouw bedrijf.

Afspraak maken

Huisstijl laten ontwerpen

Wat is nu precies ‘de huisstijl’? En wat is de meerwaarde van een goede huisstijl?

Je wilt graag herkenbaar zijn met jouw bedrijf, jouw eigen stijl moet bij iedereen gelijk duidelijk zijn. Het logo ontwerp is daarvoor de basis, maar de huisstijl gaat je herkenbaarheid vergroten. Maar dan moet het wel goed gedaan worden.

In de huisstijl worden de kleuren, vormen, lettertypen gebruikt van het logo en consistent doorgevoerd op een creatieve, speelse manier. Bij iedere uiting van communicatie moet deze herkenbare stijl te zien zijn en gelijk opvallen! Zo straal je met je bedrijf ook professionaliteit uit.

Benieuwd?

Hoe we jouw logo of huisstijl ontwerp nog beter kunnen maken?

  • Brengt jouw huisstijl wel de juiste boodschap over?
  • Ben je (nog) trots op jouw logo?