Logo en huisstijl ontwerp.

Een uniek logo en vlammende huisstijl

Het ontwerp van een logo begint bij het schetsen

Logo ontwerp

Jouw logo en huisstijl vormen de basis van al jouw reclame-uitingen. Een goed logo straalt professionaliteit uit en laat in één oogopslag zien waar je bedrijf voor staat. Ook de herkenbaarheid is belangrijk: is het een beeldmerk dat direct opvalt en blijft hangen? Daar zorgen wij voor! Een logo ontwerpen is namelijk één van onze specialiteiten.

Een logo bestaat altijd uit meerdere onderdelen, zoals bv. bedrijfsnaam, toevoeging, beeldmerk, etc. Hieronder zie je een paar schillende logo ontwerpen, die elk een eigen stijl hebben.

Bekijk onze logo ontwerpen

 

Logo ontwerp Bittaly's

Typografisch logo

Logo ontwerp dat vormgegeven is met een speciaal lettertype of een gedeelte van de tekst. (Bv. logo’s van Google, Coca Cola, Microsoft)

Logo ontwerp Fimé - Truck styling parts

Initialen logo ontwerp

Een logo ontwerp dat bestaat uit 1 of meerdere letters van de bedrijfsnaam of bedrijfsvoerders. (bv. Macdonalds, HP, Albert Heijn)

Logo ontwerp Cube2Live uit Tilburg

Logo met associatief beeldmerk

In het ontwerp van het logo zie je gelijk visuele kenmerken van de naam, product of dienst van het bedrijf. (bv. Taco Bell, Orangina, Shell)

Logo met abstract beeldmerk

Een logo ontwerp dat geen visuele kenmerken bevat van de naam, product of dienst. (bv. Nike, Pepsi, Mitsubishi)

Huisstijl ontwerp

Wil je een huisstijl laten ontwerpen? Daar gaat een hoop aan vooraf! Bij de besprekingen over het logo denken wij graag met je mee over de uitvoering en mogelijkheden.

Het is belangrijk dat we jouw bedrijf, werkzaamheden en visie leren kennen en begrijpen. Alleen dan kunnen we jouw wensen vertalen naar een passende huisstijl. Het persoonlijke contact is dan ook van groot belang.

Als er een stijl bepaald is, wordt deze desgewenst doorgevoerd in het bijbehorende briefpapier, visitekaartje, envelop, brochure, website en andere reclame-uitingen.

Huisstijl laten ontwerpen

Is jouw huisstijl herkenbaar?

  • Gebruik je kleur, vorm en typografie goed?
  • Brengt jouw huisstijl de juiste boodschap over?
  • Spreekt jouw huisstijl de doelgroep aan?
  • Ben je supertrots op jouw huisstijl?

Als je op één van deze vragen ‘nee’ of ‘misschien’ hebt geantwoord, is het wellicht tijd om een nieuwe of aangepaste huisstijl te laten ontwerpen.

Laten we samen een gave huisstijl maken.

Twijfel je nog? en wil je gewoon eens brainstormen?