Onze diensten

Van strategie naar ontwerp: ontwikkelen en bijsturen

Wil je (online) marketing inzetten? In de vorm van een website of -shop? Met drukwerk, een nieuwe huisstijl of bijvoorbeeld een animatie? Laat het creatieve denkwerk maar aan ons over. En vooruit, we realiseren het ook nog voor je.
&nbsp:
Branding | Digital design | Web development | Online marketing


Branding

Merkstrategie

Welke (online) kanalen werken voor jouw merk? Wat is er allemaal mogelijk? En hoe integreer je dat met je huidige middelen? Wij inventariseren, bedenken en ontwikkelen.

Logo & huisstijl

Een logo laten ontwerpen? Een nieuwe huisstijl? Of ga je voor een re-styling, omdat de tijd nu eenmaal snel gaat? Wij zorgen voor professionele en herkenbare ontwerpen.

Drukwerk

Brochures, flyers, posters, visitekaartjes, uitnodigingen… drukwerk is nog steeds belangrijk voor goede marketing. Van ontwerp tot levering, wij zorgen voor drukwerk in lijn met jouw huisstijl en met correcte technische specs.

Digital Design

Webdesign

Strategie, check? Op naar de tekentafel! We gaan ons creatieve brein laten werken. In vier stappen maken we een topontwerp.

Animaties

Bewegende elementen brengen leven in je website. Een geanimeerde button verhoogt bijvoorbeeld de attentiewaarde. Wij zetten daarom sterk in op animaties.

Wireframes

De term wireframes zegt je misschien niet zo veel. En dat hoeft ook niet. Je ziet ze vanzelf als we ze aan je voorleggen: blauwdrukken van je webpagina’s, maar dan zonder design. Handig om de navigatie, indeling en inhoud van je website te bepalen.

Development

Websites & webshops

Ben je je aan het oriënteren op een nieuwe website of webshop? Dan word je vast overspoeld door alle mogelijkheden. Wat wil je met je site of shop bereiken? Dat is voor iedere ondernemer anders. Potje brainstormen?

Wordpress CMS

WordPress is op dit moment het meest gebruikte contentmanagementsysteem ter wereld. Iedereen kan ermee werken. Ook jij!

Hosting & domeinnamen

Een website kan niet zonder hosting en domeinnaam. Het hoort er gewoon bij. De domeinnaam is je adres. Hierop ben je te vinden. Hosting is het huren van ruimte op een server. Wij regelen het voor je.

Online Marketing

SEO

SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie. Simpel gezegd: je website makkelijk vindbaar maken. Wij zorgen ervoor dat Google je website waardeert en daardoor snel laat zien in de zoekresultaten.

Social media

Je merk online stevig op de kaart zetten? Social media helpen mee om je bereik te vergroten. Wij helpen je om social media te begrijpen en in te zetten.

E-mail marketing

Zichtbaar worden bij klanten? Of relaties verbeteren? Met e-mailmarketing kom je snel en makkelijk in contact met ze.
Studio 024 kantoor voor webdesign en webdevelopment
kantoorpand-belettering

Studio 024 - Designing with a smile :-)

Met ons team van professionals op het gebied van logo & huisstijl ontwerp, branding, webdesign en development kunnen wij je helpen met jouw vraag om de communicatie online en offline te verbeteren. Wat heb je te verliezen? De koffie is bij ons gratis! 😉

Heb je ook een mooie uitdaging voor ons?