Online marketing

Online marketing kun je inzetten om je online bereik te vergroten. Het omvat verschillende subcategorieën, zoals zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachinemarketing (SEM), contentmarketing, social media marketing, affiliate marketing en e-mailmarketing. Het gaat dan onder meer om het vergroten van het bezoek aan je website of webshop, of juist het intensieveren van het contact met je klanten door bijvoorbeeld nieuwsbrieven.

Online marketing is vaak effectiever dan traditionele marketing. Het stelt bedrijven in staat om een groter publiek te bereiken tegen lagere kosten. Bovendien stelt online marketing bedrijven in staat om statistieken te bekijken, resultaten te volgen en hun strategie aan te passen indien nodig!

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization, wat zoekmachine-optimalisatie betekent. SEO is alleen nuttig als je het doel van je website duidelijk hebt; voor een online brochure heeft het weinig nut om flink te investeren in SEO “omdat iedereen dat doet”. Het doel van SEO is om de zichtbaarheid van je website in zoekmachines te vergroten en meer verkeer naar je site te leiden. Jij zult er dan alles aan moeten doen om op je website te zorgen dat de bezoeker blijft hangen, contact opneemt of een bestelling plaatst.

Voordat je aan de slag gaat met SEO, leggen we je graag uit wat dat betekent voor jouw (tijds-)investering in je website. Wij kunnen in ieder geval het technische deel uit handen nemen!

Social Media

Social media promotie is het promoten van producten via sociale media kanalen zoals Facebook, Snapchat en Twitter. Het staat in schril contrast tot offline promotie via traditionele kanalen zoals flyers, posters en advertenties in kranten en tijdschriften. Social media richt zich volledig op jouw online publiek. Het stelt je in staat het gesprek aan te gaan met je doelgroep, en in het proces ze kennis te laten maken met je bedrijf en producten. We helpen je graag met het bedenken van een effectieve strategie, eventueel ondersteund met offline uitingen.

E-mailmarketing

Email marketing is een vorm van direct marketing die e-mail gebruikt om promotionele berichten naar potentiële of huidige klanten te sturen. Email marketing kan worden ingezet om de producten of diensten van je bedrijf te promoten, verkoop te bevorderen, zaken te vragen, donaties te vragen, leads te genereren of inhoud te delen.

Studio 024 helpt je graag door ActiveCampaign in te zetten. ActiveCampaign is een gebruiksvriendelijk platform voor e-mailmarketingautomatisering. Het kan jouw bedrijf ondersteunen met automatische taken zoals het versturen van welkomstmails, het segmenteren van je e-maillijst en het versturen van gepersonaliseerde e-mails op basis van gedrag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

EK ACTIES?

Nog:

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Doe je al mee met onze

tot aan het EK voetbal 2024