Development

Studio 024 is de juiste partij voor web development in Wijchen en omgeving. Wij hebben ruime ervaring met het in-house ontwikkelen en aanpassen van websites die voldoen aan de modernste eisen, zoals responsive design, maatwerk en praktische oplossingen.

Ons team van ervaren digital designers en front-end developers zorgt ervoor dat de websites die we bouwen gebruiksvriendelijk zijn en een goede gebruikerservaring bieden. Wij bieden flexibele oplossingsrichtingen en werken met WordPress. WordPress is een veelzijdig contentmanagementsysteem dat ons in staat stelt om op maat gemaakte websites te bouwen die aan jouw specifieke behoeften voldoen (dus geen kant-en-klare templates ;-)).

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe website of hulp nodig hebt bij het aanpassen van een bestaande website, wij kunnen je helpen.

Websites en Webshops

De belangrijkste functie van een website is om informatie te verstrekken over uw bedrijf, producten of diensten. Een website kan echter ook worden voorzien van een shop voor de verkoop of het etaleren van de producten van een bedrijf.

Het is belangrijk om het doel van de site in de gaten te houden bij de ontwikkeling van de site. De site moet optimaal aansluiten bij de behoeften van jouw bezoekers. Het is daarom belangrijk om een website te ontwikkelen die gebruiksvriendelijk is en een goede gebruikerservaring biedt. Dit omvat het creëren van een aantrekkelijk en intuïtief ontwerp, het optimaliseren van de laadsnelheid en het zorgen voor een goede navigatie.

Het WordPress CMS

WordPress is een Open Source content management systeem (CMS) dat het mogelijk maakt om snel en eenvoudig een website te maken. Door de flexibele schil van WordPress kan de website volledig op maat worden gemaakt.

WordPress biedt een groot aantal plug-ins (software) die kunnen worden gebruikt om de website aan te passen aan de specifieke behoeften van de gebruiker. Het zelf aanpassen van de website is door het gebruik van WordPress kinderspel. WordPress biedt een simpele interface waarmee gebruikers gemakkelijk inhoud kunnen toevoegen, bewerken en verwijderen.

Door de continue doorontwikkeling van WordPress is het een volwassen en veilig systeem dat voldoet aan de nieuwste beveiligingsstandaarden. Dit maakt WordPress een uitstekende keuze waarmee we je graag verder helpen!

Hosting en domeinnamen

Hosting en domeinnaam zijn essentieel voor het online zetten van een website. Webhosting is niet meer dan het huren van een stuk webruimte op een server. Er zijn verschillende soorten hosting, afhankelijk van de grootte en technische eisen van je website. Denk aan beveiliging, snelheid van je website, e-mailbehoefte en opslagcapaciteit. Hosting is essentieel voor het publiceren van een website op het internet.

Een domeinnaam is een unieke naam die wordt gebruikt om een website te identificeren op het internet. Het is het adres van een website dat mensen kunnen gebruiken om de site te bezoeken. Een domeinnaam bestaat uit twee delen: de naam van de website en de extensie. De extensie geeft informatie over het type website of het land waarin de website zich bevindt. Bijvoorbeeld, .nl is de extensie voor Nederlandse websites en .com is een algemene extensie die vaak wordt gebruikt voor commerciële websites.