Wil jij een website laten maken door ons?

 

Webdesign en web development Easy Caravanning

Als je een website wilt laten maken, kan er veel op je afkomen. Je wilt een website, maar hoe zit dat met de pagina’s, je homepage, de snelheid en meer van dergelijke zaken? Een website is nooit alleen maar een website. Hieronder noemen we acht zaken die je in overweging moet nemen als je een nieuwe website op wilt laten zetten.

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om die zaken gewoon uit handen te geven. Wij helpen je graag met de website zelf, met de techniek en het ontwerp, en kunnen je begeleiden om er zelf de juiste content op te zetten.

Neem contact met ons op

8 dingen waar je op moet letten bij een nieuwe website

 1. Doel en doelgroep
  Bepaal het doel en de doelgroep van je website. Wil je bijvoorbeeld producten verkopen, informatie delen of een online dienst aanbieden? Wie is je doelgroep? Dit zal de structuur en inhoud van de website beïnvloeden.
 2. Functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid
  De website moet gebruiksvriendelijk en intuïtief zijn voor de gebruikers. De navigatie moet gemakkelijk zijn en de inhoud moet gemakkelijk toegankelijk zijn.
 3. Design en lay-out
  Het ontwerp en de lay-out van de website moeten professioneel en aantrekkelijk zijn. Het moet ook in lijn zijn met je merk en huisstijl.
 4. Responsiviteit
  De website moet goed werken op verschillende apparaten en schermformaten, zoals desktops, tablets en smartphones.
 5. Content
  De inhoud van de website moet waardevol en relevant zijn voor de doelgroep. Het moet goed geschreven en geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines.
 6. Veiligheid
  De website moet veilig zijn voor gebruikers en bescherming bieden tegen cyberaanvallen en gegevenslekken.
 7. Onderhoud en updates
  Het is belangrijk om regelmatig updates uit te voeren en de website te onderhouden om de prestaties en beveiliging te verbeteren.
 8. Budget en planning
  Bepaal het budget en de tijdlijn voor het project en zorg ervoor dat er voldoende middelen beschikbaar zijn om het project succesvol af te ronden.

Daarom: Studio 024 uit Wijchen

Studio 024 kantoor voor webdesign en webdevelopmentHet uit handen geven van de ontwikkeling en het ontwerp van een website is een slimme zet als je geen ervaring hebt met het bouwen van websites.

Het is zeer tijdrovend en ingewikkeld om het allemaal zelf te doen. Door het uit te besteden aan een professionele website-ontwikkelaar, krijg je een professionele en goed werkende website. Studio 024 zorgt voor een goede online presentatie van jouw bedrijf, zodat jij je kunt focussen op het verhaal dat je wilt vertellen!

We horen graag van je.

EK ACTIES?

Nog:

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Doe je al mee met onze

tot aan het EK voetbal 2024