Grafisch ontwerp met een twist

Je kunt bij Studio 024 terecht voor grafisch ontwerp in de breedste zin van het woord. Dat begint vaak bij het ontwerp van een logo en huisstijl , omdat die bepalend zijn voor de rest van de vormgeving.

Maar ook als je al een logo en huisstijl hebt, kan Studio 024 veel voor je betekenen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bijpassende website, brochure, banner of zelfs product?

Studio 024 heeft ruime ervaring met grafisch ontwerp op diverse gebieden en in talloze branches. Hierdoor kunnen wij ons goed inleven in jouw bedrijf.

Grafisch ontwerp begint met een goed idee

Vormgeving drukwerk

Drukwerk is nog steeds een belangrijk onderdeel van het marketingpakket van veel bedrijven. En dat is niet voor niets, want je kunt grote indruk maken op potentiële klanten met een mooie brochure, flyer, poster, uitnodiging of boek.

De vormgeving van het drukwerk is hierbij cruciaal. Die moet in lijn zijn met jouw huisstijl en de technische specificaties moeten correct zijn.

Studio 024 heeft veel ervaring met grafisch ontwerp van drukwerk en kan hierdoor het complete drukwerkpakket voor je verzorgen, van het ontwerp tot en met de levering.

grafisch ontwerp drukwerk

Wat zeggen ONZE KLANTEN?

 • Studio 024 heeft de restyling van ons logo en visitekaartjes verzorgd. Ze verrassen je altijd met onverwachte, maar perfect passende ideeën. Supertevreden over de samenwerking en het resultaat!

  Anne de Haan – Heldere Tekst
 • Dankzij het creatieve brein van Bjorn van Raaij hebben wij een jong, fris en herkenbaar logo. Daarnaast een mooie website die zorgt voor vele nieuwe contacten.

  Merel Hendriksen – Interbel
 • Het verloop van het project is vanaf het begin tot het eind in opbouwende stappen geweest, met als resultaat een moderne frisse website. Het enthousiasme en de creativiteit van Bjorn zijn daar voor nodig geweest.

  Ben Buijs – Buijs Elektra
 • Bjorn is creatief, enthousiast en denkt goed mee. Hij levert goede resultaten en is allround: mensen kunnen bij hem terecht.

  Ben van Ooijen – Mekann

Waar zou je nu meer over willen weten?

 • Kan ik mijn logo drukken op een spandoek, banner of kleding?
 • Welke media je moet gebruiken voor jouw bedrijf ?
 • Is een bedrijfsbrochure wel een meerwaarde?
 • Wat is beter…een advertentie in de krant of online adverteren?
 • Hoe krijg je meer naamsbekendheid?

Wij kunnen je helpen met jouw vraag.

Als je hieronder jouw naam en emailadres invult én waar je vraag over gaat, dan zullen wij een antwoord op jouw vraag geven.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vormgeving in de praktijk

We kunnen je heel veel vertellen over ons werk op het gebied van grafisch ontwerp, maar we laten het liever zien. Beelden zeggen tenslotte meer dan woorden! Bekijk ons portfolio om een indruk te krijgen of neem contact op voor de mogelijkheden.