Een passende huisstijl laten ontwerpen

Huisstijl laten ontwerpen? Daar gaat een hoop aan vooraf! Bij de besprekingen over het logo denkt Studio 024 met je mee over de uitvoering en mogelijkheden.

Het is belangrijk dat we jouw bedrijf, werkzaamheden en visie leren kennen en begrijpen. Alleen dan kunnen we jouw wensen vertalen naar een passende huisstijl. Het persoonlijke contact is dan ook van groot belang.

Als er een stijl bepaald is, wordt deze desgewenst doorgevoerd in het bijbehorende briefpapier, visitekaartje, envelop, brochure, website en andere reclame-uitingen.

Huisstijl laten ontwerpen Wassink

Het kan ook anders: Restyling huisstijl

Jouw bedrijf gaat met de tijd mee, toch? Dus zou dat moeten gelden voor je logo, maar ook je huisstijl! Eens in de zoveel jaren is het tijd voor een nieuwe, frisse uitstraling.

Je hoeft geen compleet nieuwe huisstijl te laten ontwerpen: een re-styling behoort ook tot de mogelijkheden. Samen met jou bekijkt Studio 024 wat de wensen en mogelijkheden zijn.

Mocht je de juiste bestanden niet meer in je bezit hebben, dan lossen wij dit uiteraard graag op.

Visitekaartjes-Heldere-Tekst

Heeft jouw bedrijf al een herkenbare huisstijl? Doe de check!

 • Hebben jouw reclame-uitingen allemaal dezelfde vorm qua lettertype?
 • Komen dezelfde kleuren en beelden altijd terug?
 • Is de stijl van jouw bedrijf duidelijk herkenbaar (zowel op je visitekaartjes, kleding, pand, auto et cetera)?
 • Brengt jouw huisstijl de juiste boodschap over?
 • Spreekt jouw huisstijl de doelgroep aan?
 • Ben je trots op jouw huisstijl?
Huisstijl laten ontwerpen of opfrissen

Als je op één van deze vragen ‘nee’ of ‘misschien’ hebt geantwoord, is het wellicht tijd om een nieuwe of aangepaste huisstijl te laten ontwerpen.

Wil je hier eens over sparren? Twijfel niet langer, maar pak de telefoon en neem contact op. Ik denk graag mee tijdens een kop koffie!

Wat zeggen ONZE KLANTEN?

 • Studio 024 heeft de restyling van ons logo en visitekaartjes verzorgd. Ze verrassen je altijd met onverwachte, maar perfect passende ideeën. Supertevreden over de samenwerking en het resultaat!

  Anne de Haan – Heldere Tekst
 • Dankzij het creatieve brein van Bjorn van Raaij hebben wij een jong, fris en herkenbaar logo. Daarnaast een mooie website die zorgt voor vele nieuwe contacten.

  Merel Hendriksen – Interbel
 • Het verloop van het project is vanaf het begin tot het eind in opbouwende stappen geweest, met als resultaat een moderne frisse website. Het enthousiasme en de creativiteit van Bjorn zijn daar voor nodig geweest.

  Ben Buijs – Buijs Elektra
 • Bjorn is creatief, enthousiast en denkt goed mee. Hij levert goede resultaten en is allround: mensen kunnen bij hem terecht.

  Ben van Ooijen – Mekann