Op weg naar je rijbewijs

Autorijschool Toby van Dijk

Project Details

 • Klant
  Autorijschool Toby van Dijk
 • Werkzaamheden
  Webdesign & development
 • Techniek
  Wordpress CMS, HTML, CSS, PHP, Javascript
 • Hostingdiensten
  Webhosting, domeinnaam, Email

De klant

Autorijschool Toby van Dijk is een jonge rijschool in Maas en Waal. We werken vanuit Afferden, maar we zijn actief rond de gemeenten Druten, Wijchen, Beuningen en Nijmegen. Het opleiden van nieuwe automobilisten is wat wij het liefste doen.

Het is zover: eindelijk mag je je rijbewijs gaan halen! Straks ben je niet meer afhankelijk van iemand anders voor vervoer, maar mag je zelf de weg op. Iedere leerling is anders: de één staat te trappelen, de ander vindt het spannend. Autorijschool Toby van Dijk speelt in op jouw persoonlijkheid en behoeften. Zo coachen we jou op een ontspannen, professionele manier naar je rijexamen. Met onze begeleiding en jouw motivatie ga jij het zeker halen!

Toby van Dijk

Autorijschool

“We zijn met meerdere reclamebureaus in de regio in gesprek gegaan, maar vervolgens sprak Studio 024 ons het meeste aan. Alle twijfels waren gelijk weggenomen en na het ‘intake gesprek’ zaten we op een lijn en speelden ze goed in op wat wij wilden. Het is een mooi team van professionals die erg vindingrijk zijn en met originele ideeën komen. Prettige communicatie met humor en goed bereikbaar. Echt een aanrader!”

Reviewmodule op de website

Reviewmodule toegevoegd op de website met persoonlijke tekst en foto

Gebruik van een Mega-Menu op de website

Gebruik van een Mega-Menu voor een uitgebreidere weergave van de menu opties.

De opdracht:

Online naamsbekendheid vergroten

Autorijschool Toby van Dijk is nieuw in de markt en moet zich zo snel mogelijk zien te vestigen tussen alle reeds bestaande rijscholen. Daarom hebben we gekozen voor een frisse, jonge stijl gericht op de doelgroep. De website is vooral bedoeld om de jonge aanstaande chauffeurs enthousiast te krijgen om hun lessen te boeken bij deze rijschool 😉

Bijhouden en blijven verbeteren! Dat zijn belangrijke dingen om ervoor te zorgen dat zij snel veel relevante bezoekers krijgen, maar vooral zorgen voor een volle agenda. Dit is al aardig gelukt in een korte tijd, zodat de zeer opvallende auto, die wij ook hebben ontworpen, volop kan rondrijden met nieuwe leerlingen.

Bekijk hier de website

 • website ontwerp autorijschool Toby van Dijk
 • website ontwerp autorijschool Toby van Dijk
 • website ontwerp autorijschool Toby van Dijk
 • website ontwerp autorijschool Toby van Dijk
 • website ontwerp autorijschool Toby van Dijk
Studio 024 kantoor voor webdesign en webdevelopment
kantoorpand-belettering

Studio 024 - Designing with a smile :-)

Met ons team van professionals op het gebied van logo & huisstijl ontwerp, branding, webdesign en development kunnen wij je helpen met jouw vraag om de communicatie online en offline te verbeteren. Wat heb je te verliezen? De koffie is bij ons gratis! 😉

Heb je ook een mooie uitdaging voor ons?

Meer projecten

WerkBedrijf Rijk van Nijmegen
't Werkt voor iedereen!

WerkBedrijf Rijk van Nijmegen

Kasteel Wijchen
Gemeente Wijchen

Kasteel Wijchen