The Italian bite

Bittaly's

Project Details

 • Klant
  Bittaly's - The Italian Bite
 • Werkzaamheden
  Logo ontwerp en huisstijl ontwikkeling
 • Producten
  Visitekaartje

De klant

Oprichter en bedenker Jan Evers uit Wijchen had zich gevestigd in Italië, in eerste instantie voor een voetbaldroom, maar dat liep iets anders. Hij kwam daar wel op het geweldige idee om Italiaanse snacks te exporteren naar Nederland. De snacks die we hier kennen omtoveren en een Italiaanse tint geven. Hiervoor had hij de naam Bittaly’s bedacht (samenvoeging ‘Bite’ en ‘Italy’ ;-)). Hij benaderde ons als Wijchens bedrijf om hem te helpen om daar een passend logo bij te bedenken.

De ‘ingrediënten’ zijn duidelijk, op naar de tekentafel om de eerste schetsen te gaan zetten!

Jan Evers eigenaar Bittaly's

Jan Evers

Eigenaar / oprichter

“Ik kwam terecht bij Studio 024 nadat ik een Facebook oproep had gedaan, ik was op zoek naar een bedrijf dat mij kon helpen met het creëren van een logo en huisstijl. Er waren geen twijfels alleen wat concurrentie van anderen. Door de projecten die ik van ze had gezien ben ik overtuigd om met Studio 024 de samenwerking aan te gaan. Jullie sterke kanten waren vooral het vakwerk en het waarmaken van de wensen, natuurlijk samen eerst goed besproken en duidelijk gemaakt wat mijn wensen waren. Deze werden uitstekend uitgevoerd. De communicatie was snel en goed. Ik zou Studio 024 zeker aanbevelen bij anderen, je weet zeker dat er mooi en strak werk wordt geleverd.”

Logo ontwerp Bittaly's

Logo ontwerp met een chique Italiaanse stijl

Bittaly's The Italian Bite snacks

Een van de snacks die Bittaly's op de Nederlandse markt gaat zetten.

De opdracht:

Logo ontwerp met Italiaanse sfeer

Na de bespreking van de wensen konden we aan de slag met het bedenken van het logo. Eigenlijk hadden we al vrij snel in de gaten welke kant we op wilden met het logo, chique en stijlvol. We hebben verschillende concepten gemaakt en samen met de klant uitgewerkt tot een mooi, stijlvol logo, waar de klant ook trots op is.

Nadat het logo was afgerond gingen we aan de slag met het visitekaartje. De stijl die we bedacht hadden wilden we doorvoeren in de huisstijl. We hebben daarom gekozen voor een donkere achtergrond, waarop het logo nog beter tot zijn recht komt.

 

 • Ontwerp visitekaartje Bittaly's
 • Ontwerp visitekaartje Bittaly's
Studio 024 kantoor voor webdesign en webdevelopment
kantoorpand-belettering

Studio 024 - Designing with a smile :-)

Met ons team van professionals op het gebied van logo & huisstijl ontwerp, branding, webdesign en development kunnen wij je helpen met jouw vraag om de communicatie online en offline te verbeteren. Wat heb je te verliezen? De koffie is bij ons gratis! 😉

Heb je ook een mooie uitdaging voor ons?

Meer projecten

WerkBedrijf Rijk van Nijmegen
't Werkt voor iedereen!

WerkBedrijf Rijk van Nijmegen

Kasteel Wijchen
Gemeente Wijchen

Kasteel Wijchen

EK ACTIES?

Nog:

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Doe je al mee met onze

tot aan het EK voetbal 2024