Een helder beeld met onderwaterdrones

H2O Drones

Project Details

 • Klant
  H2O Drones
 • Werkzaamheden
  Webdesign & development
 • Techniek
  Wordpress CMS, HTML, CSS, PHP, Javascript
 • Hostingdiensten
  Webhosting, domeinnaam, Email

De klant

Met de onderwaterdrones van H2O Drones is de onderwaterwereld nu voor iedere professional bereikbaar. H2O Drones biedt u met verschillende soorten onderwaterdrones en onderwaterrobots de mogelijkheid om eenvoudig en snel onder water te kijken en te werken onder de meest uiteenlopende omstandigheden.

Damwanden, kademuren, aanlegsteigers, remmingwerken en vele andere kustwerken zijn voor een groot deel aan het zicht onttrokken. En wat te denken van alle schepen en maritieme materieel waarvan een groot deel altijd onder water is? Natuurlijk wilt u als eigenaar, gebruiker of beheerder weten hoe deze objecten er aan toe zijn onder water. En natuurlijk doet u dat graag op de meest duurzame en veilige manier. Met een onderwaterdrone is deze wereld nu voor iedereen veilig en duurzaam bereikbaar zonder onveilige inzet van mensen onder water.

Koen Steins van H2O Drones

Koen Steins

Marketing en sales Nederland

“Wij zijn heel erg tevreden met Studio 024, die voor ons de website hebben gemaakt. Daarnaast zorgen zij ook voor een stuk veiligheid, doordat ze het onderhoud aan onze website verzorgen. Wat ik fijn vind is dat ze altijd bereikbaar zijn en goede service verlenen, dus de communicatie is echt top! Ik kan iedereen Studio 024 aanbevelen!”

Nieuwsoverzicht met filter mogelijkheid in de website

Filtermogelijkheid in het nieuwsoverzicht geeft het voordeel dat ook oudere berichten gelezen worden door de bezoekers.

Shopmodule in website als catalogus

Shopmodule in de website met catalogus weergave heeft als voordeel om al je producten te tonen met de juiste informatie, zodat je bv. product specifiek een offerte kunt opvragen

De opdracht:

Product in de markt zetten

De bedoeling was om het product meer bekendheid te geven door de verschillende modellen te tonen op de website, maar ook vooral om de voordelen te benoemen t.o.v. de huidige methodes van onderwater inspecties.

Doordat we in de structuur de verschillende toepassingen weergeven, krijgt de bezoeker gelijk een duidelijke keuzemogelijkheid in welke branche de bezoeker een oplossing zoekt. Het webshop gedeelte geeft de bezoeker een mooi overzicht van de beschikbare producten en modellen, waarvan je gelijk een offerte kunt laten maken voor aanschaf of de huurprijzen opvragen.

De vormgeving van de website moest een rustige uitstraling hebben, zodat de focus echt kwam te liggen op de foto’s en video’s binnen de website.

Vanwege de buitenlandse interesse zorgden we ook voor een volledig meertalige website in het Engels en Duits.

Bekijk hier de website

 • website ontwerp H2O drones
 • website ontwerp H2O drones
 • website ontwerp H2O drones
 • website ontwerp H2O drones
 • website ontwerp H2O drones
Studio 024 kantoor voor webdesign en webdevelopment
kantoorpand-belettering

Studio 024 - Designing with a smile :-)

Met ons team van professionals op het gebied van logo & huisstijl ontwerp, branding, webdesign en development kunnen wij je helpen met jouw vraag om de communicatie online en offline te verbeteren. Wat heb je te verliezen? De koffie is bij ons gratis! 😉

Heb je ook een mooie uitdaging voor ons?

Meer projecten

WerkBedrijf Rijk van Nijmegen
't Werkt voor iedereen!

WerkBedrijf Rijk van Nijmegen

Kasteel Wijchen
Gemeente Wijchen

Kasteel Wijchen

EK ACTIES?

Nog:

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Doe je al mee met onze

tot aan het EK voetbal 2024