Campagne "Doe je mee"

WerkBedrijf Rijk van Nijmegen

Project Details

 • Klant
  Werkbedrijf Rijk van Nijmegen
 • Werkzaamheden
  Logo en huisstijl ontwerp
 • Producten
  Visitekaartje, flyer, ansichtkaart, rollup banner, signing

De klant

Het werkbedrijf Rijk van Nijmegen startte een project op genaamd: “Doe je mee”. Dit is een project van de gemeente Nijmegen, Beuningen, Druten en Mook-Middelaar, voor mensen met een Participatiewet uitkering. Een consulent van Doe je mee kijkt, samen met hen, wat ze nodig hebben om verder te kunnen komen. En wat de volgende stap wordt.

Voor deze campagne moest een eigen stijl ontwikkeld worden, die los staat van de stijl van het werkbedrijf. Er moest een logo ontwerp komen en een mooie, frisse, herkenbare huisstijl ontwikkeld worden. Samen met het Werkbedrijf Rijk van Nijmegen gingen we aan de slag om deze campagne een eigen gezicht te geven.

Logo ontwerp voor de campagne "Doe je mee!"

Het logo ontwerp waarin de elementen zitten die de campagne weerspiegelt. Communiceren op een laagdrempelige manier (spraakballon en fris kleurgebruik). Daarnaast zit er overal in de uitingen nog een tekening van 'touw dat helemaal in de knoop zit'.

Logo concepten campagne Doe je mee

Ontwerpen van verschillende conceptlogo's met verschillende beeldmerken, vormen, kleuren en typografie.

De opdracht

Eigen stijl ontwikkelen campagne

De campagne werd in een redelijk kort tijdsbestek neergezet, maar het was niet de bedoeling dat de kwaliteit eronder zou lijden. Het logo was de basis en een paar elementen moesten terugkomen in de huisstijl producten, zodat er een herkenning gecreëerd werd.

Overal was de ronde vorm van de spraakballon, de blauwe balk met het ’touw’ en de herkenbare typografie leidend. Met verschillende producten hebben hiervoor een mooie, frisse herkenbare stijl neergezet. Hieronder de producten die we gemaakt hebben, dus niet alleen het ontwerp, maar ook de productie ervan!

Bekijk hier de website

 • Flyer ontwerp campagne Doe je mee
 • Visitekaartje ontwerp campagne Doe je mee
 • Rollup banner ontwerp campagne Doe je mee
 • Ansichtkaart-ontwerp campagne Doe je mee
 • Onepage website campagne Doe je mee
 • Onepage website campagne Doe je mee
 • Onepage website campagne Doe je mee
 • Onepage website campagne Doe je mee
Studio 024 kantoor voor webdesign en webdevelopment
kantoorpand-belettering

Studio 024 - Designing with a smile :-)

Met ons team van professionals op het gebied van logo & huisstijl ontwerp, branding, webdesign en development kunnen wij je helpen met jouw vraag om de communicatie online en offline te verbeteren. Wat heb je te verliezen? De koffie is bij ons gratis! 😉

Heb je ook een mooie uitdaging voor ons?

Meer projecten

Kasteel Wijchen
Gemeente Wijchen

Kasteel Wijchen

Cube2Live
Van zeecontainer naar betaalbare woonruimte

Cube2Live