WordPress website maken

Wij kunnen jouw WordPress website maken en ervoor zorgen dat je online professioneel van start kunt.

Wordpress website development bij Studio 024

WordPress is het meest populaire CMS ter wereld. Een CMS is een Content Management Systeem, waarmee je de website gewoon zelf kunt beheren. Zonder specifieke technische kennis. Kun je werken met Micosoft Word of een andere tekstverwerker? Dan zal ook de WordPress website geen probleem vormen.

Je kiest met een WordPress website voor de combinatie van gebruiksvriendelijkheid en professionele mogelijkheden. Maximale functionaliteit, zonder dat er sprake is van een complex systeem. In plaats daarvan werkt de software eenvoudig, zodat je daar direct gebruik van kunt maken.

Tip: Je kunt een WordPress website maken met standaard thema’s, dit is wel een voordelige oplossing maar levert vaak problemen op als er updates gedaan moeten worden. Wij maken de WordPress websites op maat. Dat wil zeggen dat we op basis van een uniek ontwerp jouw eigen unieke thema bouwen. Het grote voordeel is dat je geen onnodige plugins, scripts e.d. in de website hebt zitten, dus een snelle website zonder problemen!

design

WordPress websites: de voordelen

  • Professionele uitstraling
  • Zelf makkelijk te beheren
  • Heel veel uitbreidingsmogelijkheden
  • Het systeem wordt wereldwijd ondersteund

WordPress website laten maken

Een WordPress website laten maken door ervaren professionals? Wij gaan er graag voor je mee aan de slag. Dan starten we met het neerzetten van de structuur, daarna gaan we verder met het webdesign. Een uniek design op maat voor de website, dat we dan gaan opbouwen in WordPress. Als laatste zorgen we ervoor dat de website op alle mobiele apparaten goed staat en functioneel werkt. Op die manier zorgen we voor een professioneel ogend geheel, terwijl je dit eenvoudig zelf kunt beheren.

Maak artikelen en blogs aan, voeg foto’s toe of voer wijzigingen door. Met een WordPress website is dat uiterst eenvoudig, omdat je daar geen specifieke technische kennis bij nodig heeft. Vragen over de WordPress website? Neem contact met ons op, dan vertellen we je graag meer.

Webtopus-kantoor-webdesign-web-development

Gewoon eens een kop koffie drinken?

Kom eens langs om te sparren over

  • Online strategie
  • Professioneel webdesign
  • Welke functionaliteiten