Jouw website weer up-to-date!

Weg met die verouderde, trage website die niet meer goed werkt.

Overstappen of niet?

De meeste opmerkingen die we horen van ondernemers, die eigenlijk niet meer tevreden zijn over hun website en bang zijn om over te stappen, zijn toch wel:

“Overstappen? Maar dat is waarschijnlijk weer heel veel werk en daar hebben we geen tijd voor.”

“Tja…ik weet het niet. Dan moeten we alles weer opnieuw doen en kost het weer heel veel geld!”

Géén paniek! Wij denken altijd in oplossingen, niet in problemen. Het hoeft niet altijd een godsvermogen te kosten! Ook daar denken we graag in mee.

Hoe gaat dat dan?

  • Verhuizen binnen een week geregeld voor je.
  • Altijd online, uptime is namelijk 99%!
  • Vast contactpersoon met korte lijnen, snelle actie!
  • Alles onder 1 dak, zoals bv. logo, branding, website en marketing.
  • We zitten bij je in de buurt , dus we zijn er zo.
  • Dezelfde dag reactie op vragen via telefoon e-mail of WhatsApp

Samen koffie drinken?

Laat hieronder jouw naam en telefoonnummer achter en we bellen je even om een afspraak te maken.

Hoi 👋,

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze brochure

Krijg een goede 1e indruk

In onze nieuwe brochure hebben we verschillende projecten uitgelicht, maak je kennis met ons team en vertellen we over de mogelijkheden van onze diensten.

Onze diensten

Van strategie naar ontwerp: ontwikkelen en bijsturen

Wil je (online) marketing inzetten? In de vorm van een website of -shop? Met drukwerk, een nieuwe huisstijl of bijvoorbeeld een animatie? Laat het creatieve denkwerk maar aan ons over. En vooruit, we realiseren het ook nog voor je:


Branding

Merkstrategie

Welke (online) kanalen werken voor jouw merk? Wat is er allemaal mogelijk? En hoe integreer je dat met je huidige middelen? Wij inventariseren, bedenken en ontwikkelen om jouw bedrijf (beter) zichtbaar te maken.

Logo & huisstijl

Een logo laten ontwerpen? Een nieuwe huisstijl? Of ga je voor een re-styling, omdat de tijd nu eenmaal snel gaat? Wij zorgen voor professionele en herkenbare ontwerpen die eruit springen.

Drukwerk

Brochures, flyers, posters, visitekaartjes, uitnodigingen… drukwerk is nog steeds belangrijk voor goede exposure. Van ontwerp tot levering, wij zorgen voor drukwerk in lijn met jouw huisstijl en adviseren je om de beste resultaten te bereiken.

Digital Design

Wireframes

De term wireframes zegt je misschien niet zo veel. En dat hoeft ook niet. Je ziet ze vanzelf als we ze aan je voorleggen: blauwdrukken van je webpagina’s, maar dan zonder design. Handig om de navigatie, indeling en inhoud van je website te bepalen. Dit is namelijk wel een heel erg belangrijk onderdeel om de bezoeker perfect door je website te begeleiden.

Webdesign

Strategie, check? Op naar de tekentafel! We gaan ons creatieve brein laten werken. In vier stappen maken we een topontwerp met een frisse, moderne, klassieke, chique, of andere stijl. Zolang het maar past bij jouw bedrijf en doelgroep. Er zijn namelijk geen 'gouden regels' voor de mooiste en beste website.

Animaties

Bewegende elementen brengen leven in je website. Een geanimeerde button verhoogt bijvoorbeeld de attentiewaarde. Wij zetten in op animaties, maar alleen als het doel juist is en het een meerwaarde heeft voor de doelgroep.

Development

Websites & webshops

Ben je je aan het oriënteren op een nieuwe website of webshop? Dan word je vast overspoeld door alle mogelijkheden en prijzen. Wat wil je met je site of shop bereiken? Dat is voor iedere ondernemer anders. Het is wel belangrijk om er serieus goed over na te denken, zodat je ook resultaten kunt behalen. Potje brainstormen?

Wordpress CMS

WordPress is op dit moment het meest gebruikte contentmanagementsysteem ter wereld. Iedereen kan ermee werken. Ook jij! Geen ingewikkelde technische kennis nodig, want daar denken wij wel over na, zodat je heel makkelijk jouw eigen website up-to-date kunt houden.

Hosting & domeinnamen

Een website kan niet zonder hosting en domeinnaam. Het hoort er gewoon bij. De domeinnaam is je adres. Hierop ben je te vinden. Hosting is het huren van ruimte op een server. Wij regelen het voor je en zorgen dat het allemaal werkt en dat het ook veilig is.

Online Marketing

SEO

SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie (Search Engine Optimization). Simpel gezegd: je website goed vindbaar maken. Wij zorgen ervoor dat Google je website waardeert en daardoor snel laat zien in de zoekresultaten.

Social media

Je merk online stevig op de kaart zetten? Social media helpen mee om je bereik te vergroten. Wij helpen je om social media te begrijpen en op de juiste manier in te zetten. Belangrijk met social media is om goed na te denken waar jouw publiek (doelgroep) is, dus daar moet jij ook zijn!

E-mail marketing

Zichtbaar worden bij klanten? Of relaties verbeteren? Met e-mailmarketing kom je snel en makkelijk in contact met ze. Je onderhoud makkelijker contact met de klant, maar je moet er dan wel voor zorgen dat je interessante dingen te melden hebt. Als je het goed doet, dan word je echt niet gezien als een spammer!

Laten we ervoor gaan!

Je hebt vast een hoop vragen voor ons, maar laten we eerst eens kennismaken.

EK ACTIES?

Nog:

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Doe je al mee met onze

tot aan het EK voetbal 2024