WordPress website onderhoud noodzakelijk?

Webdesign en web development H2O Drones

Voor- en nadelen WordPress website

WordPress is het meest gebruikte en grootste Content Management Systeem (CMS). Dat is een groot voordeel vanwege de gebruiksvriendelijkheid en het enorme aantal plugins en thema’s dat er beschikbaar is. Aan de andere kant is het ook een nadeel, omdat ook hackers WordPress goed weten te vinden.

Een WordPress website kan niet zonder onderhoud. Het is van belang om de updates voor het CMS uit te voeren en er bijvoorbeeld voor te zorgen dat het thema en de actieve plug-ins netjes up-to-date zijn. Het vormen stuk voor stuk beveiligingslekken, wanneer er sprake is van een verouderde versie. Voorkom dat je website niet goed werkt, want dit kan je klanten kosten.

Het juiste WordPress website onderhoud voorkomt dergelijke beveiligingslekken, waardoor je veilig gebruik kunt maken van de website. Die blijft netjes naar behoren werken en geen risico vormt voor eventuele kwaadwillende.

WordPress website onderhoud: dit houdt het in

Benieuwd wat het WordPress website onderhoud concreet inhoud? We zorgen voor een maandelijkse rapportage over de veiligheid. Daarnaast installeren we een aantal handige tools voor de bescherming tegen malware en pogingen van hackers om in de website in te breken.

Het website onderhoud kan bestaan uit een monitoring, om te voorkomen dat er niet-werkende links ontstaan die de veiligheid van de website verder in gevaar kunnen brengen
Voordeel afsluiten in september!!

Alle onderhoudscontracten die in de maand september worden aangemeld zullen de onderstaande functies en plugins altijd gratis krijgen.

  • Malware scan (Scan voor veiligheid tegen malware)
  • Wordfence security (extra beveiliging voor inbraak in website)
  • Google webmaster tools (verschillende apps voor optimaal gebruik i.c.m. Google)
  • Backup website 1x per maand
  • Broken link checker (links die niet meer bestaan weghalen of omleiden)
webdesign routing solutions

Let's make something great together.

Heb je een project? of wil je gewoon eens brainstormen?

EK ACTIES?

Nog:

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Doe je al mee met onze

tot aan het EK voetbal 2024