WordPress website onderhoud noodzakelijk?

Voor- en nadelen WordPress website

WordPress is het meest gebruikte en grootste Content Management Systeem (CMS). Dat is een groot voordeel vanwege de gebruiksvriendelijkheid en het enorme aantal plugins en thema’s dat er beschikbaar is. Aan de andere kant is het ook een nadeel, omdat ook hackers WordPress goed weten te vinden.

Een WordPress website kan niet zonder onderhoud. Het is van belang om de updates voor het CMS uit te voeren en er bijvoorbeeld voor te zorgen dat het thema en de actieve plug-ins netjes up-to-date zijn. Het vormen stuk voor stuk beveiligingslekken, wanneer er sprake is van een verouderde versie. Voorkom dat je website niet goed werkt, want dit kan je klanten kosten.

Het juiste WordPress website onderhoud voorkomt dergelijke beveiligingslekken, waardoor je veilig gebruik kunt maken van de website. Die blijft netjes naar behoren werken en geen risico vormt voor eventuele kwaadwillende. 

Wordpress Website onderhoud voor beveiliging tegen hackers en spam

WordPress website onderhoud: dit houdt het in

Benieuwd wat het WordPress website onderhoud concreet inhoud? We zorgen voor een maandelijkse rapportage over de veiligheid. Daarnaast installeren we een aantal handige tools voor de bescherming tegen malware en pogingen van hackers om in de website in te breken.
Het website onderhoud kan bestaan uit een monitoring, om te voorkomen dat er niet-werkende links ontstaan die de veiligheid van de website verder in gevaar kunnen brengen

Voordeel afsluiten in september!!

Alle onderhoudscontracten die in de maand september worden aangemeld zullen de onderstaande functies en plugins altijd gratis krijgen.

Gratis tools

  • Malware scan (Scan voor veiligheid tegen malware)
  • Wordfence security (extra beveiliging voor inbraak in website)
  • Google webmaster tools (verschillende apps voor optimaal gebruik i.c.m. Google)
  • Backup website 1x per maand
  • Broken link checker (links die niet meer bestaan weghalen of omleiden)
Website onderhoud en statistieken

Maandelijks rapportage met:

  • Bezoekers statistieken
  • Uitgevoerde updates
  • Malware scan

“Wat als ik geen onderhoud afsluit en mijn website wordt gehackt?”

Er verschijnen steeds vaker berichten in het nieuws over WordPress-websites die gehackt worden. Dat heeft niet zozeer te maken met de onveiligheid van het CMS, maar de oorzaak daarvan is dat gebruikers geen WordPress website onderhoud hebben laten uitvoeren. Ze lopen het risico gehackt te worden. Dat betekent in de meeste gevallen dat de website wordt overgenomen.

 

Data kan worden gewist of slechts tegen (grove) betaling weer worden vrijgegeven door de hackers (ransom-ware). Het laten herstellen nadat een website gehackt zullen hoge kosten met zich meebrengen. Deze kosten kunnen uiteenlopen van een paar tientjes tot enkelen honderden euro’s en misschien wel duizenden euro’s!

 

Als je dit wilt voorkomen, dan is het wel aan te raden om een onderhoudscontract af te sluiten. Je hebt er verder geen omkijken naar en de website is altijd up-to-date en veiliger tegen hackers.

Wil je een onderhoudscontract afsluiten voor een WordPress website in september?

Dan bedragen de kosten hiervoor geen €50,- maar € 39,95 per maand.

(Alle genoemde prijzen zijn ex. 21% btw en per website.)

Vergroten gebruikerservaring = bezoekers omzetten naar klanten

Naast de systeemupdates en beveiliging is de gebruikerservaring van jou, maar vooral van je bezoekers, zeker heel belangrijk. Wij kunnen d.m.v. handige plugins en tools het gebruik van de website makkelijker, overzichtelijker en prettiger maken. Door, o.a. een klein onderzoekje, te kijken en te testen wat het beste werkt voor jouw bedrijf en website kunnen we ook een beter inzicht krijgen in het ‘soort bezoekers; van jouw website.

We kijken hierbij naar bezoekersaantallen, regio’s en het aantal klikken op de website en welke pagina’s er bezocht worden. Daarnaast moeten zien te achterhalen wie o.b.v. de website contact opneemt of een offerte aanvraagt. Kortom: Wat werkt wel en wat werkt niet voor jouw website?

Als je dit wilt bereiken, dan kunnen we hiervoor een voorstel op maat maken. Wij geloven niet in kant-en-klare pakketten, want ieder bedrijf en iedere website heeft zijn eigen benadering en aanpak nodig.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel ons: 06 30 25 28 42

bezoekers omzetten naar klanten