Autoservice Mus

Autoservice Mus – Ontwerp nieuw logo en huisstijl –


  • bakken koffie
    17

  • Datum
    24 maart

  • klant tevredenheid
De opdracht

Opdrachtgever
Autoservice Mus is een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring. Zij weten dat service belangrijk is. Uw mobiliteit is hun doel. Autoservice Mus, een bedrijf waar service nog gewoon is. ->www.autoservicemus.nl

Uitvoering
De opdracht om een nieuw logo en huisstijl te ontwikkelen was weer een hele gave uitdaging. De klant had zelf al een idee dat het logo een mus moest bevatten, maar hoe…dat wist hij niet (laat dat maar aan ons over ;-).

Door de kleur oranje te gaan gebruiken creëerden we een hele opvallende herkenbare stijl. De ondergrond van de producten zijn zwart en dit geeft weer een heel mooi contrast die opvalt!

Autoservice-Mus-Tussenheader

Visitekaartjes en belettering auto en kleding

Het logo is opvallend en dit hebben we ook doorgevoerd op de visitekaartjes, autobelettering en kleding, zodat we een herkenbare huisstijl krijgen. We wisten al van de zwarte auto en kleding, dus daar hadden we al rekening mee gehouden in het logo ontwerp.

Het visitekaartje hebben we bewust heel rustig gehouden, zodat de kleuren en het logo hun (opvallende)werk doen. Voor de autobelettering en kleding geldt eigenlijk hetzelfde en met de toevoeging van de zilverfolie krijgt het ook nog een chiquere uitstraling.

De stijl van Autoservice Mus krijgt nu een:

  • Professionele uitstraling
  • Super opvallende huisstijl
  • Rustige en chique stijl